Blippbara kuponger

Kuponghantering i en app ger kampanjköparna ökade möjligheter att skapa riktade kampanjerbjudande till specifika målgrupper samt att få återkoppling om vilka konsumentsegment som köper deras produkter. Distribution av kampanjerbjudanden blir mycket snabbare och kostnadseffektiv, särskilt i jämförelse med papperskuponger i butikshyllan.
Kuponganvändandet förväntas öka markant med blippbara kuponger eftersom hanteringen blir diskret och helautomatisk för både konsument och handlare. När konsumenten kopplar sig till kassan genom att blippa, överförs kuponger till kassan automatiskt och kunden godkänner sedan betalning av det rabatterade beloppet. 
Kupongintäkter
ClearOn administrerar kampanjer och kuponginlösen i svensk dagligvaruhandel. Kampanjköparen debiteras en fast avgift per kampanj och därutöver rörliga kupongavgifter för inlösen. För kampanjer med mobila kuponger debiterar ClearOn ytterligare avgifter utöver basavgifterna. Dessa meravgifter tillfaller Blippit om kampanjköparen väljer att de mobila kupongerna ska vara blippbara i kassan.